Emma Poulsen

Veterinærsygeplejerskeelev 2015
Email: emmadeth_poulsen@hotmail.com

I sommeren 2015 gik min drøm i opfyldelse, og jeg startede som veterinærsygeplejerskeelev her på Langå Dyrehospital.

Kæledyr har altid været min store interesse, og det giver mig stor glæde at være med til at hjælpe dyrene såvel som deres ejere.
Som elev veksler jeg mellem praktikperioder på klinikken og skoleophold på Hansenberg i Kolding. I praktikken får jeg en masse nye praktiske udfordringer, og på skolen får jeg teorien bygget på.

Adfærd er det område jeg synes er allermest spændende, og derfor drømmer jeg om at efteruddanne mig til fagsygeplejerske i etologi/adfærd, når jeg er færdig som elev. Viden om dyreadfærd er utrolig vigtigt i det daglige arbejde på klinikken, så dit dyrs besøg her bliver en så god oplevelse som muligt.
Jeg har især erfaring indenfor hundeadfærd, og 4 gange årligt står jeg for at arrangere vores hyggelige hvalpeaftener. Her rådgiver jeg om socialisering, aktivering og træning.

Privat bor jeg i Århus sammen med min kæreste og vores søn. Vi har Cavalieren Molly, som elsker at komme med på klinikken en gang i mellem. I min fritid har jeg desuden hobbyvirksomheden Doggy Daycare hvor jeg hjælper med hundepasning, og underviser i hundetræning.